UPDATE COVID MAATREGELEN 24 MAART 2021:

Coronavirus - Maatregelen

Zoals opgenomen in het ministerieel besluit van 1 november 2020, worden de inspectie- en controlediensten beschouwd als noodzakelijk voor de bescherming van de vitale belangen van de Natie en de behoeften van de bevolking. De controleactiviteiten kunnen dus doorgaan.

Certinergie zal haar Keuring en controle activiteiten vanaf 24 maart 2021 dus verderzetten, en dit tot nader bericht.

Om uw veiligheid en die van onze agent/inspecteur te garanderen, vragen wij u de volgende maatregelen strikt op te volgen. Zo niet kan de keuring niet plaatsvinden.

  • Respecteer een minimale afstand van 1,5 m van onze agent/inspecteur.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht.
  • We vragen dat alle bewoners zich naar de kamers richten waar onze agent/inspecteur niet moet gaan. Beter: Het is aan te raden om onze agent/inspecteur alleen te laten als hij het huis bezoekt.
  • Meldt onmiddellijk aan onze agent/inspecteur de mogelijke aanwezigheid van een door COVID19 besmette of naar vermoeden persoon (met symptomen) voor een periode van minstens 14 dagen voorafgaand aan ons bezoek.
  • Geef toegang tot een wasbak met zeep zodat onze agent/inspecteur zijn handen kan wassen voor en na de keuring.

Alleen als aan deze regels wordt voldaan, kan de keuring plaatsvinden. Onze agenten/inspecteurs hebben duidelijke instructies gekregen dat ze alleen keuringen kunnen uitvoeren als het 100 % veilig is. Als onze agent/inspecteur van mening is dat er een risico op besmetting bestaat, heeft hij of zij het recht om de keuring te weigeren of te stoppen/verzetten. We doen dit allemaal om te voorkomen dat een agent/inspecteur besmet geraakt en dit garandeert tevens de kans dat onze agent/inspecteur u ook niet komt besmetten.

Dank voor je begrip en neem zorg voor je.

Het Certinergie Team

Certinergie BVBA - VZW rue Haute Voie 5 4537 Verlaine / Louiselaan 367 1050 Bruxelles RPM ASBL 0536.501.654. RPM 0831.937.722. ┬ę 2022 Certinergie Luxembourg SARL