2D-tekeningen

Certinergie Immo - Plans 2D et 3D

2D plannen om het potentieel van ruimtes te onthullen: gegarandeerde impact en differentiatie

Geef potentiële kopers een duidelijk beeld van de indeling van de ruimte met onze 2D-plattegronden, een aanwinst voor je vastgoedadvertenties

De eerste indruk telt, vooral als het om onroerend goed gaat. Daarom bieden wij u een service voor het maken van 2D-plattegronden, waarmee uw potentiële kopers onmiddellijk het indelingspotentieel van elke ruimte kunnen visualiseren, de functie van elke kamer kunnen onderscheiden, evenals de circulatie en openingen van uw appartement of huis.

Onze impactvolle aanpak:

Onmiddellijke visualisatie: Onze 2D-plattegronden bieden een duidelijk, beknopt beeld van de indeling van de woning. Potentiële kopers kunnen de indeling van de ruimtes snel visualiseren en begrijpen.

Duidelijk verschil: Wist je dat het toevoegen van plattegronden aan je advertenties het aantal gegenereerde leads met 30% verhoogt? Met onze 2D plattegronden vallen je advertenties op en trekken ze meer potentiële kopers aan.

Visuele professionaliteit: onze plattegronden worden met zorg en expertise gemaakt en geven de functionaliteit en het potentieel van elke ruimte duidelijk en nauwkeurig weer.

Waarom kiezen voor onze 2D plannen?

Overtuigend: 2D plattegronden versterken uw verkooppraatje doordat klanten de indeling van ruimtes en verkeersstromen gemakkelijk kunnen visualiseren.

Leads genereren: Met een toename van 30% in het aantal gegenereerde leads zijn onze 2D plattegronden een verstandige investering om de aantrekkingskracht van uw aanbiedingen te vergroten.

Communicatiegemak: Onze plattegronden geven direct inzicht in de ruimte, waardoor gesprekken met klanten eenvoudiger worden en het verkoopproces sneller verloopt.

Ons 3-stappen proces:

Voorafgaand overleg :

  • Beoordeling van de specifieke behoeften van de woning.
  • Bespreking van details en kenmerken die benadrukt moeten worden.
  • Planning van het bezoek.

Het plan maken :

  • Nauwkeurige opmeting van elke ruimte met moderne hulpmiddelen.
  • Zorgvuldig ontwerp voor eenvoudig, intuïtief lezen van het plan.
  • Met elk detail is rekening gehouden voor een getrouwe weergave.

Afronding & levering :

  • Snelle levering van 2D plannen in geschikte formaten.
  • Klantenondersteuning voor elk verzoek of elke wijziging

Onze prestaties

Ontdek onze andere diensten