Aurélie, energiedeskundige EPC op film vastgelegd

Energiedeskundige EPC in beeld

Ontdek in enkele beelden het verloop van het EPC certificaat door een energiedeskundige EPC van Certinergie. Van de telefonische aanvraag tot de ontvangst van het EPC certificaat. Onze medewerkers en EPC experten stellen alles in het werk om u deze verplichting bij verkoop en verhuur te bezorgen en geven vaak nuttige adviezen. In tegenstelling tot anderen, hebben we ons eigen team. Bij Certinergie geven we niets uit aan anderen waardoor we een ongeëvenaarde service kunnen aanbieden.

Alle energiedeskundigen EPC zijn werknemers van Certinergie en erkend door het Vlaamse, Brusselse of Waalse gewest. Bovendien is Certinergie een erkend keuringsorganisme, geaccrediteerd door het ministerie.

Uw EPC certificaat aan de beste prijs

.

Certinergie is de beste garantie voor een uitstekende kwaliteit aan de beste prijs. U vindt hierbij enkele voorbeelden van prijzen van het EPC rekening houdende met kortingen voor uw type woonst.

Prijs EPC certificaat appartement Vlaanderen vanaf 125€ btw inbegrepen*

Prijs EPC certificaat appartement Brussel vanaf 125€ btw inbegrepen*

Prijs EPC certificaat appartement Wallonië vanaf 175€ btw inbegrepen*

*Kortingen inbegrepen

Maak online eenvoudig uw offerte op maat in functie van uw regio en type woonst.

Certinergie BVBA - VZW rue Haute Voie 5 4537 Verlaine / Louiselaan 367 1050 Bruxelles RPM ASBL 0536.501.654. RPM 0831.937.722. © 2022 Certinergie Luxembourg SARL