News Covid 19. Lees verder

2D Grondplan

2D Grondplan
inspecteur voert een 2D - 3D plan door Certinergie

Certinergie biedt u vanaf nu ook de mogelijkheid om uw woning nog beter te promoten. Met het interactieve 2D grondplan heeft u de mogelijkheid om uw immobiliënadvertenties extra in de verf te zetten.

Deze dienst is zowel geschikt voor particuliere verkopers die hun onroerend goed nog sneller aan de man willen brengen als voor vastgoed professionals die hun dienstenaanbod willen diversifiëren.

Recente studies wijzen aan dat u tot 30% meer contactaanvragen krijgt door een attractief grondplan toe te voegen aan uw advertenties.

Hoe werkt het?

Wanneer u een EPC-certificaat bij ons bestelt, kunt u bijkomend een grondplan bij ons bestellen. Daardoor hoeft u geen schetsen voor te leggen en u hoeft ook niets op te meten. Dat doet onze EPC-deskundige tijdens het bezoek.

Binnen 24 uur nadat het bezoek plaatsvond, ontvangt u uw EPC-certificaat en uw grondplan via e-mail.

Hoe bestellen?

Rechts bovenaan op onze website klikt u op de blauwe knop « Prijzen & Bestellen » Dan volgt u de stappen van het bestelproces. Let op: De knop om een plan te bestellen verschijnt enkel als u de knop van het EPC-certificaat eerst aanklikt. Uiteraard kunt u ook altijd een grondplan bij uw certificaat bestellen door te mailen naar info@certinergie.be

Certinergie BVBA - VZW, Pelikaanstraat, 3 bus 2020 2018 Antwerpen / Diamantlaan 60 1030 Schaarbeek RPM ASBL 0536.501.654. RPM 0831.937.722. © 2019 Certinergie Luxembourg SARL