Onze gecombineerde aanbiedingen

Combineer meerdere producten om de beste prijs te krijgen

Duo-pakket
EPC +
Elektrische keuring

vanaf 390€
305€
incl. BTW

Drie-pakket
EPC + Elektrische +
Stookolietank keuring

vanaf 700€
585€
incl. BTW

Combi prijs EPC + Elektrische keuring

Dient u meerdere keuringen – combi keuring – in één keer te laten uitvoeren? Bij Certinergie kan u kosten en tijd besparen via onze “alles-in-één” !

Wij bieden u de volgende formules aan: combi keuring « Elektriciteit + EPC Certificaat »

Uw voordeel

Hieronder vindt u de voordelen van onze gecombineerde keuring:

Laten we het meest voorkomende voorbeeld nemen, namelijk de verkoop van een woning: Uw notaris zal ongetwijfeld naar het EPC alsook van de elektrische keuring vragen omdat beide keuringen wettelijke verplichtingen zijn.

U hoeft dus niet op 2 verschillende personen of bedrijven beroep te doen, Certinergie stelt voor om de 2 keuringen tegelijkertijd uit te voeren, alles tijdens één en dezelfde afspraak. U slaat twee vliegen in één klap: Kostenbesparing en vooral tijdwinst !

Bereken, bestel en plan eenvoudig uw elektrische keuring online gecombineerde EPC + Elektrische keuring online

Ons verschil

Het verschil tussen Certinergie en de meeste van de andere Energie Deskundige type A die op de maarkt zijn ligt in het feit dat Certinergie een door het Ministerie van Economische Zaken erkende organisatie is.

Dit impliceert dat Certinergie competent is voor alle aangeboden diensten. Wij werken niet via onderaanneming. Dit geeft 2 enorme voordelen voor onze eindklanten:

1) Dit betekent dat wij zelf de opvolging kunnen garanderen en de technische uitleg kunnen geven van alle rapporten die wij opstellen.

2) Dit houdt ook in dat wij de kosten van onze diensten volledig onder controle hebben. Dit is de reden waarom u bij Certinergie altijd van de beste prijs geniet en dat des te meer bij onze combi-aanbiedingen. Hierbij verliezen wij zeker niet ons hoofddoel uit het oog hetgeen neerkomt om voor onze klanten steeds verder te gaan in de kwaliteit van onze dienstverlening.

Het is eveneens mogelijk om tegelijkertijd uw stookolietank te keuren. Aarzel niet om hieromtrent bijkomende informatie te vragen.

Onze combi-aanbieding

Promotieaanbieding combi EPC + Elektrische keuring = -100 € BTW incl. : Geniet nu van een uitzonderlijke en tijdelijke korting van 100 € op de elektrische keuring + het EPC.

Hoe? Bestel de door u gewenste keuringen op onze webpagina « prijsopgave en bestelling », geef in het voorziene kader onze promotiecode « vlaanderen » in of bel ons op het nummer 02 880 21 71 en deel ons deze code mee.

GECOMBINEERDE AANBIEDING

tot € 10 voordeel op uw EPC

Profiteer van € 10 extra korting indien u de aanvraag van het EPC combineert met een elektrische keuring of gaskeuring.

Bereken, bestel en plan eenvoudig uw elektrische keuring online gecombineerde EPC + Elektrische keuring online