CERTINERGIE: Winnaar van de Trends Gazelle 2021 in provincie Luik

CERTINERGIE: Winnaar van de Trends Gazelle 2021 in provincie Luik

De Trends Gazellen zijn de snelst groeiende bedrijven van ons land. De rangschikking wordt elk jaar opgemaakt door de Trends-redactie. De Trends Gazellen maken integraal deel uit van ons economische landschap. Stuk voor stuk zijn het competitieve ondernemingen met positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn bronnen van innovatie en werkgelegenheid, en een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

We zijn erg trots mede te delen dat Certinergie genomineerd is voor de Trends Gazellen 2021 in de categorie van middelgrote bedrijven voor de provincie Luik!

In 2017 en 2018 werden we reeds genomineerd in de categorie van de ‘kleine bedrijven’.

Trends Gazelle wordt u op basis van harde cijfers. Ze meten de groei van uw bedrijf over de voorbije vijf boekjaren. Concreet berekenen ze de toename van drie variabelen: de omzet, het personeelsbestand en de cashflow, zowel in absolute als procentuele termen. Hoe sneller de groei, hoe hoger in de rangschikking.

CERTINERGIE vierde in 2020 haar tien jaar bestaan en is er dus des te meer trots op genomineerd te zijn voor de Trends Gazelle 2021. Deze nominatie onderlijnt de dagelijkse inspanning van CERTINERGIE om onze verschillende engagementen na te leven, ons management waarin het overtreffen van verwachtingen en oprecht enthousiasmeren van klanten leidend is en ook onze permanente zoektocht naar innovatie dat prioritair staat.

Dank aan al onze klanten voor hun vertrouwen, dank aan onze dynamische en gemotiveerde medewerkers die deze groei mogelijk hebben gemaakt!

Certinergie BVBA - VZW rue Haute Voie 5 4537 Verlaine / Louiselaan 367 1050 Bruxelles RPM ASBL 0536.501.654. RPM 0831.937.722. © 2022 Certinergie Luxembourg SARL