Tijdelijke aanbieding elektrische keuring

Tijdelijke aanbieding elektrische keuring 120€ btw incl. Promotie geldig tot 31 december 2019

elec

Profiteer van de uitzonderlijk lage prijs tijdens onze tijdelijke aanbieding voor een elektrische keuring van uw installatie. De prijs van de elektrische keuring is tijdelijk verlaagd van 130€ naar 120€.

Geniet nu van de voordeelprijs door hier te klikken en online te bestellen en betalen.

Tijdelijke aanbieding elektrische keuring aan 120€ btw incl. promo elec

De promotieprijs van 120€ btw incl. is geldig voor een online bestelling, alsook een online betaling.

De prijs vertegenwoordigt de totaliteit van de elektrische keuring. Inbegrepen in de prijs zijn de verplaatsing, het bezoek van de Inspecteur Elektriciteit (ongeveer 1u ter plaatse), de opmaak van vereenvoudigde schema’s (enkel indien nodig en opgelegd volgens het Algemeen Reglement op de Elektrische Installatie, niet te verwarren met de ééndraadsschema’s en het positieschema), online ter beschikking stelling van het rapport, facturatie.

Geen verrassingen dus, maar transparante actie waarbij we geen supplement zullen aanrekenen voor deze vereenvoudigde schema’s. Dit in tegenstelling tot andere aanbieders. Kortom 120€ btw incl. voor een elektrische keuring.

De prijs van 120€ voor de elektrische keuring is niettegenstaand vastgelegd voor een elektrische teller waarbij er een maximum van 3 borden aanwezig is (standaard installatie in zo’n 90% van de gevallen). Elke extra teller op hetzelfde adres zal gefactureerd worden aan 90€ btw incl. Voor meer uitgebreide installaties kan u een offerte aanvragen via onze contactpagina, via ons mailadres info@certinergie.be of per telefoon op ons gratis nummer 0800 82 171. We staan u met plezier bij met raad en daad.

De elektrische keuring van uw elektrische installatie is er in de eerste plaats om uw veiligheid te garanderen zodat lichamelijke letsels of brand door een slecht werkende elektrische installatie tot een minimum herleid kunnen worden. Daarom vindt u op het keuringsverslag aanbevelingen tot aanpassingen die u moet uitvoeren.

Certinergie VZW is erkend door het Belgische Ministerie van Economie. U kunt rekenen op een uitstekende en snelle dienstverlening. Bij ons staat een goede klantenservice altijd voorop

Dankzij onze erkenning kunt u met een gerust hart onze competente medewerkers vertrouwen. Daarnaast werken we ook met onze eigen applicatie om de hoogste kwaliteit objectief te kunnen garanderen.

Certinergie BVBA - VZW rue Haute Voie 5 4537 Verlaine / Louiselaan 367 1050 Bruxelles RPM ASBL 0536.501.654. RPM 0831.937.722. © 2022 Certinergie Luxembourg SARL