Over ons

Over ons ?

Certinergie is in heel België actief (Vlaanderen – Wallonië – Brussel ). Bij ons staat een goede klantenservice altijd voorop. U kunt rekenen op een uitstekende en snelle dienstverlening.

Omwille van de kwaliteit, zijn al onze EPC deskundige erkend door de bevoegde gewestelijke overheden. Onze experts stellen uw certificaat nauwkeurig en objectief vast. Certinergie VZW is erkend door de overheid, meer bepaald door de FOD Economie.

Certinergie VZW is eveneens sinds januari 2016 onder nummer « 563-INSP » door de Belgische accredatie- instelling BELAC bevoegd om keuringen te verrichten. De BELAC is sinds 1 augustus 2006 is de enige Belgische accreditatie-instelling. Ze werd opgericht bij de bepalingen van het koninklijk besluit van 31 januari 2006 en valt onder de verantwoordelijkheid van de FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie.

De accreditaties verleend door BELAC worden erkend door de Belgische Staat. Voor ons is deze accreditatie een erkenning van de kwaliteit die wij onze klanten bieden en die wij zo goed mogelijke van dienst willen zijn.

Onze ervaring

Certinergie in 2016, dat is reeds 5 jaar ervaring op het gebied van energie certificering en meer dan 30.000 EPC certificaten en keuringen van elektrische installaties verricht voor particulieren, makelaardijen, notarissen en elektrische installateurs. Wij ontwikkelen ons continu verder om diensten op het gebied van veiligheid en milieu in heel België aan particulieren en bedrijven te kunnen blijven bieden.

Onze waarden

 • Kwaliteit-Veiligheid

  Certinergie biedt een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Wij garanderen een onafhankelijke en neutrale dienstverlening met strikte inachtneming van de geldende regelgeving. Wij proberen altijd op het gebied van kwaliteit en veiligheid de verwachtingen van de klant te overtreffen door de klant van gedegen en persoonlijk advies te voorzien.
 • Betrouwbaarheid

  Niets wordt aan het toeval overgelaten als het om veiligheid gaat. Wij anticiperen, plannen en controleren nauwkeurig ons werk. Wij zijn perfectionisten. Wij doen wat in ons vermogen ligt om het vertrouwen van de klant te winnen die omwille van onze betrouwbaarheid voor ons gekozen heeft. Excellente dienstverlening staat bij ons altijd centraal.
 • Integriteit

  Certinergie is een betrouwbare partner. Onze medewerkers zijn eerlijk met elkaar, de klanten en de leveranciers. Wij nemen de volle verantwoordelijkheid voor wat wij doen.
 • Enthousiasme

  Wij zijn betrokken bij alles wat wij doen. Wij benaderen zaken op een positieve manier, zeker in moeilijke situaties. Wij zijn van mening dat achter ieder probleem of beperking een oplossing schuilt.

Offerte

Bestel nu
Certinergie BVBA - VZW, Martelarenplein 20E 3000 Leuven / Diamantlaan 60 1030 Schaarbeek RPM ASBL 0536.501.654. RPM 0831.937.722. © 2017 Certinergie Luxembourg SARL