Categorieën

CERTINERGIE : Lauréat au titre de Trends Gazelle 2021 en province de Liège

De Trends Gazellen zijn de snelst groeiende bedrijven van ons land. De rangschikking wordt elk jaar opgemaakt door de Trends-redactie. De Trends Gazellen maken integraal deel uit van ons economische landschap. Stuk voor stuk zijn het competitieve ondernemingen met positieve invloed op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn bronnen van innovatie en werkgelegenheid, en een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

We zijn erg trots mede te delen dat Certinergie genomineerd is voor de Trends Gazellen 2021 in de categorie van middelgrote bedrijven voor de provincie Luik!

In 2017 en 2018 werden we reeds genomineerd in de categorie van de ‘kleine bedrijven’.

Trends Gazelle wordt u op basis van harde cijfers. Ze meten de groei van uw bedrijf over de voorbije vijf boekjaren. Concreet berekenen ze de toename van drie variabelen: de omzet, het personeelsbestand en de cashflow, zowel in absolute als procentuele termen. Hoe sneller de groei, hoe hoger in de rangschikking.

CERTINERGIE vierde in 2020 haar tien jaar bestaan en is er dus des te meer trots op genomineerd te zijn voor de Trends Gazelle 2021. Deze nominatie onderlijnt de dagelijkse inspanning van CERTINERGIE om onze verschillende engagementen na te leven, ons management waarin het overtreffen van verwachtingen en oprecht enthousiasmeren van klanten leidend is en ook onze permanente zoektocht naar innovatie dat prioritair staat.

Dank aan al onze klanten voor hun vertrouwen, dank aan onze dynamische en gemotiveerde medewerkers die deze groei mogelijk hebben gemaakt!

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Indien u meer informatie wenst over de erkende keuringsinstanties, of over gas- of elektriciteitskeuringen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via het gratis nummer 02 880 21 71 of via ons contactformulier

Onze voordelen

Certinergie heeft al 10 jaar ervaring op het gebied van wettelijke controles: gascontroles en residentiële -niet residentiële elektrische keuringen in opdracht van particulieren, vastgoedmakelaars, notarissen en installateurs.

Snelle service: op uitdrukkelijk verzoek uw besturing binnen 24 uur geleverd

Snelle service

Bestel online of via ons gratis nummer 02 880 21 71. Snel en efficiënt, wij plannen onmiddellijk een afspraak met u in.

Bij Certinergie zijn onze deadlines altijd erg kort

Korte doorlooptijden

Met een team van meer dan 100 medewerkers in uw buurt, zijn onze termijnen steeds zeer kort.

Online Agenda: Plan direct uw afspraak aan het einde van de bestelling

Klantenportaal

Na ons bezoek stellen wij u onze originele rapporten ter beschikking via e-mail en op uw klantenportaal.

Gecombineerde aanbiedingen: Bespaar tijd en geld: één afspraak voor al uw cheques

Gecombineerde aanbieding

Ga je een pand verkopen? Profiteer van onze voordelige gecombineerde aanbieding: EPC + ELEK en profiteer van extra kortingen.

Goedgekeurde controle: Certinergie ASBL is erkend door de SPF-economie

Respect voor de wetgeving

Onze experts volgen nauwgezet de geldende procedures en normen.

Wenst u meer informatie ?

Vragen over uw elektrische keuring? Een EPC-certificaat of een stookolietank keuring nodig?

Vraag advies aan Certinergie, een expert erkend door Leefmilieu Brussel, steeds tot uw dienst, of bestel hier direct uw EPC-certificaat  in Vlaanderen

Tot ziens, we zullen je dag goed maken met advies en goed nieuws.

EPC-certificaat Elektrische keuring Stookolietank keuring Ik wil contact met je opnemen